{ Video Files (1): http://elementsyogi.hu/wp-content/uploads/2020/09/ATEMI-BUDO-ACADEMY-Karesz.mp4 }

{ Text Block: }

Gondolatok karantén után

Az Atemi Budo Academy kérésére megosztottam gondolataimat a 2020 tavaszán villámcsapásként érkező vírus-karanténról, illetve annak érzelmi hatásairól. Hiszem, hogy minden ilyen „kényszerű leállás” egyfajta újrakezdésre való felszólítás és lehetőség az emberek számára. Ez a ReStart filozófia az, amelynek alapja a változásra való nyitottság, illetve az újraértékelés képességének hatalmas vizsgája.

{ Text Block: }

Rádió Bézs interjú

Serényi Péter a sportújságírás meghatározó alakja, akivel fiatal pályakezdő korom óta számtalan eseményen találkozhattam, dolgozhattam. Köztudott maximalizmusa és a „régi iskola” igényessége okán mindig megtaláltuk a közös hangot, hiszem jómagam is ezeket az értékeket örököltem szüleimtől. Rádió műsorában a múltról, jelenről, jövőről és persze az aktualitást jelentő díjnyertes kisfilmemről beszélgettünk.

{ Video Files (1): http://elementsyogi.hu/wp-content/uploads/1970/01/Karesz-Bezs-radio-interju.mp4 }

{ Video URL: https://youtu.be/wEqisoNh30g }

{ Text Block: }

Lecsó – rövidfilm

Az együttérzés a mindennapunk része. Egy régóta megálmodott történetet és egy fontosnak tartott szemléletet szerettem volna filmvászonra vinni, amely ezt az alapvető emberi értéket próbálja a nézőnek is átadni. A baráti társaságunkkal leforgatott kisfilmünket 12 nemzetközi díjjal jutalmazták. Nagy örömünkre olyan filmes városok is értékelték a film mondanivalóját, mint New York, Los Angeles, Miami, Amszterdam vagy London.