MIELŐTT BELEVÁGSZ!

Fontos tudnivalók az ElementsFlow programról

Az ElementsFlow gyakorlása során a benned megjelenő érzetekre és ne a tökéletes formára fókuszálj! Ez a program sokkal inkább a belső vagy akár a külső blokkok feloldásában segíthet, mintsem a fizikai test fejlesztésében. Arra tekints úgy, mint pozitív mellékhatás. Az ElementsFlow akkor hat igazán, amikor egy mozgásos meditációvá válik. Ehhez kitartó, alázatos és fókuszált gyakorlásra van szükség!

A saját érdekedben néhány fontos iránymutatást adnék a gyakorláshoz:

– Tartsd tiszteletben a fizikai tested határait! Ha erővel akarod átlépni őket, az sokkal veszélyesebb hosszútávon, mintha tudatosítod, és megengeded, hogy maguktól tolódjanak ki! Érdemes alkalmazni a felajánlott könnyítéseket, amennyiben szükségét érzed!

– Ha bármilyen egészségügyi problémád, főleg ha szív-vagy érrendszeri panaszaid, illetve gerincproblémáid vannak, mindenképp kérd ki kezelőorvosod véleményét! Egyeztess velem is, mielőtt belevágnál a gyakorlásba!

– Az ElementsFlow program megadja azt a szabadságát is a saját áramlásodnak, hogy a belső érzeteidnek megfelelően tudod összeállítani a gyakorlásod sorrendjét, vagy akár intenzitását. Természetesen a videók elején néhány mondatban összefoglalom, miről szól az aktuális elem, mire van intenzív hatással az életedben, mire fókuszálj a gyakorlása közben. Ugyanitt a sorrenddel kapcsolatban is adok javaslatokat. A végcél és a teljes harmonikus gyakorlás persze az, amikor az első modultól, az utolsóig teljes flowban végzed a gyakorlást. Ugyanakkor, ha nincs rendszeresen bő 1,5 órányi szabadidőd, akkor a Bemelegítés és Levezetés modul együttese is tud alkotni egy teljes egészet. A kettő között bármely elemmel dolgozhatsz még. A Kapcsolódás-meditációt javaslom, hogy mindenképp a Levezetés modul után vagy akár külön is végezheted.

– Légy magaddal és a testeddel türelmes!

– Légy kitartó és alázatos a gyakorlásban!

– Mégis gyakorolj mindig játékos könnyedséggel!

– Bármilyen egyéb kérdés felmerülne benned, dobj rám bátran egy üzenetet messengeren, instán, vagy akár emailben!

– Just. Be. Just. Flow. 🙂